A perui konyha valójában egy gyűjtőfogalom, amibe rengeteg minden belefér, többek között a magyar-perui fúziós gasztronómia is. Ebben a részben szóba kerül a perui rabszolgák hatása a street food reneszánszra és persze az afro-perui konyha koronagyémántja, jogara, és palástja; a különböző régiók a jellegzetes ételeikkel, mint pl. a töltött rocoto, a rachi, a szószok, amiket az anticucho mellé felszolgálnak, a chupe de camaron, és természetesen az inkák, a kecsuák, és a többi andoki nép hagyományos kukorica söre, a chicha is: https://fb.watch/4WLRIREsn2/
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.